Essie
Unesite Vaš e-mail za nove informacije o Lilly akcijama:

PREUZMITE KATALOG

Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog Preuzmite katalog

PREUZMITE LILLY MAGAZIN

Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin Preuzmite magazin

PREUZMITE LETAK

Prelistajte Prelistajte Prelistajte Prelistajte

šok cena

UTORAK, 30.09.2014.
ŠOK CENA
-20%
NA SVE ZA NEGU LICA
Popust ne važi za artikle koji su već na akciji ili imaju veći popust od navedenog.Popust ne važi ni za jedno promo pakovanje.
 

Sa leve strane iz padajućeg menija odaberite grad za spisak svih Lilly Drogerie lokacija u odabranom gradu.

Kada se ispod izlistaju sve lokacije, klikom na svaku od njih možete videti gde se ona nalazi na mapi kao i opšte informacije o odabranom Lilly objektu, uključujući i telefone za kontakt kao i radno vreme.

Klikom na samu mapu, otvoriće se interaktivni Google Maps.

Ukoliko odaberete Beograd, automatski prelazite u filter prema opštinama. Odabirom na svaku od njih pojaviće se lista sa Lilly objektima samo u odabranoj opštini.

Ukoliko želite da izlistate sve objekte u Beogradu, odaberite opciju Sve Lokacije iz pod-menija.

Apoteka Ukoliko se pored adrese radnje u na spisku nalazi simbol apoteke u vidu belog krstića, to znači da u toj radnji postoji i apoteka.

Apoteka Ukoliko se pored adrese radnje u na spisku nalazi simbol recepta, to znači da u toj apoteci postoji mogućnost izdavanja lekova na recept.

 
Essie