Šećer i sve oko njega - koliko nam zaista treba?

Piše: prof. dr Jagoda Jorga

Ponedeljak, 10. Oktobar 2016. u 14:24



Krivac za globalni skok gojaznosti

Šećer nije beli otrov, problem su njegove količine. O tome se mora razmišljati, jer je preplavio prehrambenu industriju

  • Možete znatno da smanjite koncentraciju slobodnih šećera izmenom klasičnih recepata

Ceo tekst

Uvodna reč

Od sada možete pratiti i naš blog, na kome ćemo se baviti različitim temama iz oblasti zdravlja, lepote, aktuelnim fenomenima i trendovima savremenog života, a za koje ste pokazali interesovanje na stranicama Lilly drogerie magazina.
Ova nam opcija sada omogućava da čujemo i vaše komentare i stavove o različitim globalnim fenomenima, kao i zanimljivim lifestyle temama koje nas podjednako dotiču.
Opcija komentara nije predviđena samo kada je reč o stručnim tekstovima, da bi se izbegla mogućnost nesavesne primene i tumačenja.
Urednica Marija Midžović

Ključne reči