Prehlada, grip i kašalj

Za lečenje simptoma prehlade i kašlja preporučujemo sledeće galenske lekove:

Fiziološki rastvor kapi za nos, efikasno sredstvo za ispiranje nosne sluzokože kod virusnih prehlada i alergijske kijavice. Vlaži nazalnu sluznicu, ispira, čisti i smanjuje neprijatan osećaj suvoće.

Fiziološki rastvor sprej za nos, efikasno sredstvo za ispiranje nosne sluzokože kod virusnih prehlada i alergijske kijavice. Vlaži nazalnu sluznicu, ispira, čisti i smanjuje neprijatan osećaj suvoće.

Sirup belog sleza za decu i odrasle, koristi se u stanjima prehlade, nazeba i bronhitisa, za smirenje suvog i neproduktivnog kašlja.

Sirup Jagorčevine za decu i odrasle, koristi se u terapiji produktivnog kašlja, olakšava iskašljavanje i smanjuje napor pri kašlju.

Sirup Bokvice za decu i odrasle, koristi se za iskašljavanje i kod bolova u grlu. Blagim baktericidnim dejstvom smiruje upalne procese sluzokože usne duplje i ždrela, smiruje kašalj, olakšava disanje i iskašljavanje.

Provick mast sadrži sve bitne sastojke za lečenje prehlade i bolova u mišićima i zglobovima, od mentola, kamfora, timola, etarskog ulja eukaliptusa do etarskog ulja bora. Kod prehlade se primenjuje u vidu inhalacije, a kod bolova u mišićima i zglobovima nanosi se više puta tanak sloj masti na bolno mesto.

PRE UPOTREBE DETALJNO PROUČITI UPUTSTVO! O INDIKACIJAMA, MERAMA OPREZA I NEŽELJENIM REAKCIJAMA NA LEK POSAVETUJTE SE SA LEKAROM ILI FARMACEUTOM. UPOTREBA PREMA PRILOŽENOM UPUTSTVU.