Najčešće postavljena pitanja

 1. Da li u objektima Lilly drogerie i apotekama mogu da plaćam platnim karticama?

  Naravno da možete, sve Lilly drogerie i apoteke opremljene su čitačima platnih kartica tako da plaćanje možete izvršiti i njima. Podržane kartice su: DINERS, VISA ELECTRON, VISA, MAESTRO, MASTERS, DINACARD, AMERICAN EXPRESS.
  Prethodno se raspitajte na odabranom prodajnom mestu, jer ne važe isti uslovi u svim našim objektima.
  DINERS, VISA ELECTRON, VISA, MAESTRO, MASTERS, DINACARD, AMERICAN EXPRESS

 2. Da li u Lilly drogerie i apoteke postoji mogućnost odloženog plaćanja?

  Naravno da postoji. Lilly drogerie i apoteke pokušavaju na sve načine da pomognu vernim potrošačima; raspitajte se u najbližem Lilly drogerie objektu jer uslovi zavise od objekta do objekta.

 3. Da li u Lilly drogerie i apoteke postoje poklon čestitke?

  Trenutno postoji Lilly drogerie poklon čestitka u vrednostima od 800, 1000 i 2000 dinara koje možete koristiti u svim Lilly drogerie objektima. Više informacija možete dobiti kada posetite stranicu u vezi sa Poklon čestitkom.

 4. Kako da budem u toku sa šok cenama, akcijama i ostalim pogodnostima?

  Najjednostavniji način jeste da se prijavite na našu besplatnu mailing listu. Na taj način novosti i ostale informacije će stizati direktno na Vaš e-mail. Panelu mailing liste gde se možete prijaviti odnosno otkazati, nalazi se ovde.

 5. U kom programu mogu da čitam Lilly drogerie magazin i Katalog?

  Lilly drogerie Magazin i Lilly drogerie Katalog su PDF dokumenti koje možete čitati uz pomoć Adobe Reader aplikacije ili bilo kojom drugom koja može da otvori PDF dokument. Postoje i alternativni programi za čitanje PDF dokumenta tako da možete odabrati onaj koji vama najviše odgovara.

 6. Kako da pošaljem pohvalu ili kritiku?

  Veoma nam je stalo da čujemo Vaše mišljenje o svim aspektima poslovanja naše firme. Nemojte se ustručavati da nam ukažete na sve propuste u radu koje ste primetili ili da nam pošaljete poruku podrške. Obe informacije su veoma bitne za naše poslovanje i svaku ćemo proslediti odgovarajućim sektorima. To možete učiniti klikom na link ispod: Pohvale i kritike.