Lilly drogerie Android aplikacija

Dragi naši potrošači,
sa velikom radošću vas obaveštavamo da smo za vas napravili aplikaciju koju možete koristiti na vašim Android smart telefonima! Aplikacija Vam pruža mnogo korisnih informacija o popustima, akcijama, novim proizvodima, promocijama i lokacijama Lilly drogerie objekata kao i uvid u sve promene vezane za Vašu loyalty karticu.

Aplikaciju možete downloadovati i sa Google play na adresi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.application.lillydrogerie

Kako koristiti aplikaciju?

  • Homepage

Izaberite željenu opciju klikom na ikonicu u glavnom meniju.

Klikom na taster MENU dobićete informacije o aplikaciji i uslovima korišćenja.

  • Loyalty

U okviru opcije "Loyalty" dobićete informacije o Vašoj kartici, aktuelan loyalty katalog kao i potrebne informacije o loyalty programu

Vaša kartica: U okviru ovog podmenija imate sve informacije vezane za Vašu loyalty karticu. Potrebno je da se ulogujete. Ukoliko ne znate lozinku, možete kreirati novu klikom na "Zaboravljena lozinka". Nakon logovanja, dostupno je stanje cvetića, pregled kupovina kao i pregled potrošnje cvetića.

  • Mamma&Baby club

Možete pogledati aktuelan Mamma&baby katalog kao i informisati se o Mamma&baby clubu.

  • Katalozi

U meniju Katalozimožete prelistati sve naše aktuelne kataloge: mesečni, loyalty, mamma&baby, sezonski katalog kao i Magazin

  • Akcije

Ova opcija Vam pruža pregled aktuelnih akcija: šok cena, 3 za 1 i vikend akcije.

  • Novi proizvodi i aktuelnosti

Izborom opcije 'Novi proizvodi' i 'Aktuelno' prikazaće se lista novih proizvoda odnosno aktuelnosti.

Klikom na željeni proizvod/aktuelnost dobićete detaljnije informacije, a možete ga podeliti sa svojim prijateljima preko socijalnih mreža klikom na ikonicu share koja se nalazi u gornjem desnom uglu.
Klikom na sliku dobijate njen uveličani prikaz.

  • Lokacije

Izborom ove opcije dobijate podmeni koji Vam nudi opciju za pregled svih Lilly drogerie objekata u Srbiji i opciju za prikaz Vama najbližih Lilly drogerie objekata. Pregled svih lokacija prikazuje listu objekata zajedno sa adresama, a klikom na željeni objekat dobijate radno vreme objekta, telefone i njegovu poziciju na Google mapi.

Opcija najbliže lokacije prikazuje listu Vama najbližih Lilly drogerie objekata u radijusu od 3km. Klikom na željeni objekat dobijate radno vreme objekta, telefone i njegovu poziciju na Google mapi.

  • Promocije

Ova opcija Vam pruža pregled aktuelnih promocija koje se održavaju u Lilly drogerie objektima uključujući njihovo vreme održavanja i datum. Pretragu promocija možete vršiti po brendovima ili po objektima. Pretraga po brendovima prikazuje listu brendova koji su na promocijama, a izborom željenog brenda i grada u kom se promocija održava dobićete listu koja sadrži adresu Lilly drogerie objekata, datum i vreme održavanja promocije.

Ukoliko želite da saznate koje se promocije održavaju u nekom konkretnom Lilly drogerie objektu, to možete učiniti pretragom promocija po objektima. Pronalaženjem željenog objekta dobićete listu sa zakazanim promocijama.