<ZU Apoteka Lilly Drogerie • Korisnički servis • Lilly drogerie Android aplikacija

Lilly drogerie Android aplikacija

Dragi naši potrošači,
sa velikom radošću vas obaveštavamo da smo za vas napravili aplikaciju koju možete koristiti na vašim Android smart telefonima! Aplikacija Vam pruža mnogo korisnih informacija o popustima, akcijama, novim proizvodima, promocijama i lokacijama Lilly drogerie objekata.

Aplikaciju možete downloadovati i sa Google play na adresi https://play.google.com/store/apps/details?id=com.application.lillydrogerie

Kako koristiti aplikaciju?

    1. Homepage

Izaberite željenu opciju klikom na ikonicu u glavnom meniju.

Klikom na taster MENU dobićete informacije o aplikaciji i uslovima korišćenja.

    2. Novi proizvodi i aktuelnosti

Izborom opcije 'Novi proizvodi' i 'Aktuelno' prikazaće se lista novih proizvoda odnosno aktuelnosti.

Klikom na željeni proizvod/aktuelnost dobićete detaljnije informacije, a možete ga podeliti sa svojim prijateljima preko socijalnih mreža klikom na ikonicu share koja se nalazi u gornjem desnom uglu.
Klikom na sliku dobijate njen uveličani prikaz.

    3. '3 za 2'

Ova opcija Vam pruža pregled aktuelnih akcija Platiš 2, nosiš 3. Da biste pregledali sve akcije swipe pokretom po ekranu pomerajte levo ili desno.

    4. Lokacije

Izborom ove opcije dobijate podmeni koji Vam nudi opciju za pregled svih Lilly drogerie objekata u Srbiji i opciju za prikaz Vama najbližih Lilly drogerie objekata. Pregled svih lokacija prikazuje listu objekata zajedno sa adresama, a klikom na željeni objekat dobijate radno vreme objekta, telefone i njegovu poziciju na Google mapi.

Opcija najbliže lokacije prikazuje listu Vama najbližih Lilly drogerie objekata u radijusu od 3km. Klikom na željeni objekat dobijate radno vreme objekta, telefone i njegovu poziciju na Google mapi.

    5. Promocije

Ova opcija Vam pruža pregled aktuelnih promocija koje se održavaju u Lilly drogerie objektima uključujući njihovo vreme održavanja i datum. Pretragu promocija možete vršiti po brendovima ili po objektima. Pretraga po brendovima prikazuje listu brendova koji su na promocijama, a izborom željenog brenda i grada u kom se promocija održava dobićete listu koja sadrži adresu Lilly drogerie objekata, datum i vreme održavanja promocije.

Ukoliko želite da saznate koje se promocije održavaju u nekom konkretnom Lilly drogerie objektu, to možete učiniti pretragom promocija po objektima. Pronalaženjem željenog objekta dobićete listu sa zakazanim promocijama.