Lilly Drogerie Loyalty

UGOVOR O PRISTUPANJU LOJALTI PROGRAMU

UVOD

 1. Ovim Ugovorom o pristupanju lojalti programu propisani su opšti uslovi korišćenja Loyalty kartice. Ugovor uređuje odnose izdavaoca Lilly Drogerie Loyalti kartice i članova lojalti programa (u daljem tekstu: članovi/ korisnici) koji pristupanjem lojalti programu ostvaruju razne pogodnosti. Potpisivanjem ugovora o pristupanju lojalti programu prihvatate opšte uslove korišćenja Lilly Drogerie Loyalti kartice.
 2. Izdavalac Lilly Drogerie Loyalty kartice (u daljem tekstu Lilly Drogerie Loyalty kartica) je pravno lice Apotekarska Ustanova Lilly Drogerie Beograd, Pilota Mihajla Petrovića br. 6, Beograd – Rakovica, matični broj: 17670816, PIB: 104552057 (u daljem tekstu Lilly Drogerie).

KO MOŽE BITI ČLAN LOJALTI PROGRAMA

 • Svako punoletno fizičko lice koje popuni ovu papirnu pristupnicu (u daljem tekstu papirna pristupnica) sa svim neophodnim podacima u svoje ime, odnosno u svojstvu roditelja/zakonskog zastupnika/staratelja deteta čiji podaci su navedeni u okviru ove papirne pristupnice (u daljem tekstu korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice), odnosno putem elektronske pristupnice u okviru veb-aplikacije na www.lilly.rs i android Lilly Drogerie aplikacije, postaje član lojalti programa i pristaje na uslove korišćenja Lilly Drogerie Loyalty kartice iz ovog Ugovora.

 

POGODNOSTI
4. Korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice će imati pravo da koristi „bonitetne šeme” koje predstavljaju pogodnost za kupovinu određenih artikala, prikupljanje bonitetnih poena (u daljem tekstu – cvetići).
- Za korisnike Lilly Drogerie Loyalty kartice svakog meseca u ponudi je preko 500 proizvoda čijom kupovinom se može dobiti značajan broj cvetića. Aktuelne proizvode i broj cvetića koji proizvod nosi možete pronaći u našim maloprodajnim objektima, na online prodavnici https://shop.lilly.rs/srpski/loyalty-program, na našem veb-sajtu https://www.lilly.rs/lilly-drogerie-loyalty/katalog/ ili u štampanim katalozima.
- Za svaku pojedinačnu kupovinu preko određenog iznosa kao i ukupnu mesečnu kupovinu preko određenog iznosa, korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice dobija određeni procenat od ovih iznosa u cvetićima, u skladu sa važećim „bonitetnim šemama”. Aktuelne šeme objavljene su na našem veb-sajtu https://www.lilly.rs/lilly-drogerie-loyalty/uputstvo/.

 • Korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice ostvarivaće i razne druge popuste na artikle u određenim periodima o kojima će biti pravovremeno obavešten slanjem SMS poruke na broj mobilnog telefona koji je u tu svrhu dostavio. Korisnici Lilly Drogerie Loyalti kartice primaće na imejl newsletter-e o novim mesečnim katalozima, sezonskim katalozima, sa najavama budućih akcija, popusta i ostvarenja pogodnosti.

 

KO MOŽE KORISTITI LILLY DROGERIE LOYALTY KARTICU
5. Lilly Drogerie Loyalty karticu može koristiti samo registrovani korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice čije ime i prezime, kao i potpis, se nalaze na Lilly Drogerie Loyalty kartici. Lilly Drogerie, kao izdavalac Lilly Drogerie Loyalty kartice, zadržava pravo da u svakom trenutku proveri identitet korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice.

Mamma&Baby club
6. Ovim ugovorom, uz učešće u lojalti programu, uređuju se uslovi za učešće Lilly Drogerie Loyalty kartice u okviru Mamma&Baby club-a, koji je namenjen svim bebama rođenim u Republici Srbiji i njihovim zakonskim zastupnicima/starateljima.
7. Pravo prijave imaju svi članovi lojalti kluba koji imaju dete uzrasta do godinu dana. Član Mamma&Baby club-a može se postati na sledeći način:

 • Original izvod iz matične knjige rođenih vaše bebe i svoj lični dokument (lična karta, pasoš... ) donesite na uvid u izabranu Lilly Drogeriju
 • Recite prodavcu da želite da postanete član Mamma&Baby club-a
 • Popunite pristupnicu

8. U roku od 30 dana karticu možete podići u objektu koji ste naveli u pristupnici. Kartica važi do bebinog trećeg rođendana.
9. Učlanjivanjem u Mamma&Baby club dobijate mogućnost da koristite brojne pogodnosti koje smo spremili za vas:

 • Poklon Mamma&Baby pelene za svaku novorođenu bebu do šest meseci starosti
 • Različite mesečne ponude sa specijalnim popustima za članove kluba na proizvodima najpoznatijih brendova za negu vaše bebe
 • Vašoj bebi čestitaćemo prvi, drugi i treći rođendan Vulkan i Mamma&Baby poklon knjižicom.

10. Status aktivnog člana Mamma&Baby club-a stičete ukoliko najmanje jednom u tri meseca pre rođendana provučete Vašu Loyalty karticu, za kupovinu bilo kog proizvoda. Pogodnosti Mamma&Baby club-a možete koristiti do bebinog trećeg rođendana.
11. Ukoliko već posedujete Lilly Drogerie Loyalty karticu i ispunjavate uslove za učlanjenje u Mamma&Baby club, dovoljno je da u bilo koji maloprodajni objekat Lilly Drogerie donesete na uvid original izvod iz matične knjige rođenih vaše bebe i popunite podatke na pristupnici. Ubuduće će vaša Loyalty kartica sadržati i pogodnosti koje imate kao član Mamma&Baby club-a. Sva pitanja u vezi sa Mamma&Baby club-om možete uputiti na imejl mamma&baby@lilly.rs
12. Budući članovi Mamma&Baby club-a mogu koristiti pogodnosti kluba samo uz Lilly Drogerie Loyalty karticu.

KORIŠĆENJE LOYALTY KARTICE

13. Nakon popunjavanja papirne pristupnice, do dobijanja personalizovane Lilly Drogerie Loyalty kartice, korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice dobija na korišćenje privremenu karticu (čini sastavni deo papirne pristupnice) kojom može da ostvaruje prikupljanje cvetića. Ukoliko je papirna pristupnica pravilno popunjena (sadrži  sve  obavezujuće podatke koji su vidno označeni na papirnoj pristupnici), korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice će dobiti na korišćenje personalizovanu Lilly Drogerie Loyalty karticu u roku od 21 radnog dana, i ona će mu biti uručena u Lilly Drogerie maloprodajnom objektu koji je korisnik naveo u papirnoj pristupnici.
14. U slučaju da je korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice popunio elektronsku pristupnicu preko www.lilly.rs, odnosno putem android Lilly Drogerie aplikacije, korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice će moći da skuplja cvetiće tako što će prikazivati bar-kod dobijen na autorizovani imejl korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice, odnosno putem posebne opcije barcode u okviru android Lilly Drogerie aplikacije. Ukoliko je elektronska pristupnica pravilno popunjena (sadrži sve obavezujuće podatke koji su vidno označeni na elektronskoj pristupnici), korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice će u roku od 15 radnih dana dobiti na korišćenje personalizovanu Lilly Drogerie Loyalty karticu i ona će mu biti uručena u Lilly Drogerie maloprodajnom objektu koji je korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice naveo u elektronskoj pristupnici. Nakon preuzimanja personalizovane Lilly Drogerie Loyalty kartice korisnik će moći da nastavi da sakuplja cvetiće i preko android Lilly Drogerie aplikacije.
15. Svaki korisnik ima pravo na jednu (1) Lilly Drogerie Loyalty karticu. Izdavanje prve Lilly Drogerie Loyalty kartice je besplatno, a svako reizdavanje iz bilo kog razloga povlači trošak reizdavanja koji je definisan tarifom objavljenom na www.lilly.rs. Trošak reizdavanja, kao i svi ostali troškovi korišćenja Lilly Drogerie Loyalty kartice, u skladu sa tarifom, naplaćuju se isključivo putem ostvarenih cvetića (navesti broj cvetića).
16. Radi sprečavanja zloupotreba korišćenja Lilly Drogerie Loyalty kartice, Lilly Drogerie može preduzeti određene mere predostrožnosti u vidu ograničavanja broja transakcija koje je moguće realizovati putem Lilly Drogerie Loyalty kartice po određenom kriterijumu (broj kupovina, iznos kupovina, artikala…) na dnevnom/mesečnom nivou, kao i maksimalan dozvoljen iznos registrovanih transakcija po Lilly Drogerie Loyalty kartici u određenom vremenskom periodu. Svi kriterijumi primene ograničenja Lilly Drogerie Loyalty kartice objavljeni su na www.lilly.rs.
17. Korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice u obavezi je da gubitak /krađu/ i oštećenje Lilly Drogerie Loyalty kartice obavezno prijavi na call centar 011 311 54 54 u vremenu od 8.00 do 22.00 sati. Lilly Drogerie zadržavaju diskreciono pravo da u tim slučajevima, u skladu sa tarifom, naplate troškove ponovnog izdavanja Lilly Drogerie Loyalty kartice.
18. Lilly Drogerie ne snosi odgovornost za Lilly Drogerie Loyalty kartice koje korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice nije preuzeo. Lilly Drogerie Loyalty kartice mogu se preuzeti isključivo u maloprodajnom objektu Lilly Drogerie koji je naveden u okviru papirne ili elektronske pristupnice.
19. Reklamacije, kao i odgovore na sva pitanja vezana za upotrebu i korišćenje Lilly Drogerie Loyalty kartice, korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice može dobiti putem pozivanja call centra na broj  011 311 54 54 u vremenu od 8.00 do 22.00 sati ili na imejl adresu loyalty@lilly.rs.
20. Svako neovlašćeno korišćenje, umnožavanje ili zloupotreba biće sankcionisani u skladu sa zakonskim aktima i povlače trajno oduzimanje Lilly Drogerie Loyalty kartice.

OBRADA LIČNIH PODATAKA KORISNIKA LILLY DROGERIE LOYALTY KARTICE
21. Zaštiti privatnosti korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice pristupamo vrlo ozbiljno. Zato nam je veoma važno da vas informišemo o načinu obrade, svrsi i zaštiti vaših ličnih podataka, kao i da vam pružimo sve ostale značajne informacije koje se odnose na prikupljanje i korišćenje vaših ličnih podataka, kao korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice.
22. Podatak o ličnosti je svaki podatak koji se odnosi na fizičko lice čiji je identitet određen ili odrediv, neposredno ili posredno, posebno na osnovu oznake identiteta, kao što je ime i identifikacioni broj, na osnovu podataka o lokaciji, identifikatora u elektronskim komunikacionim mrežama ili jednog, odnosno više obeležja njegovog fizičkog, fiziološkog, genetskog, mentalnog, ekonomskog, kulturnog i društvenog identiteta.
23. Lilly Drogerie kao rukovalac i izdavalac Lilly Drogerie Loyalty kartice u potpunosti i na svaki način će zaštititi privatnost korisnika tako što će zakonito, pošteno i transparentno obrađivati lične podatke korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice, u svrhu u koju su lični podaci dati, koristiće ih u roku koji je neophodan za ostvarivanje svrhe u koju su podaci dati i u svemu će sa podacima postupati u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS”, br. 87/2018).

24. Neophodno je da pročitate i da se obavestite koja sredstva koristimo i na koji način štitimo vašu privatnost. U slučaju da nešto niste razumeli, molimo Vas da nam se obratite na  imejl loyalty@lilly.rs ili  na broj telefona: 011 311 54 54.

25. Pristupanjem našem lojalti programu potvrđujete da ste u celosti razumeli i prihvatili opšte uslove korišćenja iz ovog Ugovora, te ste ujedno obavešteni o pravnom osnovu, svrsi, obimu i načinu korišćenja vaših ličnih podataka, odnosno da su vam pružene informacije u skladu sa članom 26. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.
26. Detaljne informacije o obradi vaših ličnih podataka možete pronaći u dokumentu pod nazivom Politika privatnosti  https://www.lilly.rs/lilly-drogerie-loyalty/opsti-uslovi/
27. Politika privatnosti sastavni je deo ovog Ugovora o pristupanju lojalti programu.

PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA
28. Lilly Drogerie kao izdavalac Lilly Drogerie Loyalty kartice zadržava pravo da u svakom trenutku povuče Lilly Drogerie Loyalty karticu iz upotrebe kao i da delimično i/ili u potpunosti promeni opšte uslove korišćenja Lilly Drogerie Loyalty kartice, uz obavezu da obaveštenje o tome istakne u pisanom obliku u svim maloprodajnim objektima Lilly Drogerie i/ili na veb-sajtu: www.lilly.rs i preko Lilly Drogerie android aplikacije.
29. Lilly Drogerie se obavezuje da na odgovarajući način obavesti korisnike Lilly Drogerie Loyalty kartice o promeni uslova korišćenja ovog Ugovora, a oni mogu, ako se ne slažu sa navedenim uslovima, otkazati korišćenje navedene kartice, odnosno otkazati članstvo u lojalti programu i zatražiti ukidanje svog korisničkog računa. Ako u roku od 8 (osam) dana od obaveštenja o navedenim promenama korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice ne zatraži ukidanje računa, smatraće se da prihvata ovaj Ugovor pod novim/izmenjenim uslovima korišćenja.
30. Korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice u svako doba ima pravo da otkaže članstvo u lojalti programu i da zahteva brisanje svog korisničkog računa, slanjem zahteva na imejl loyalty@lilly.rs ili pozivom na broj telefona: 011 311 54 54,  naveden u tački 24. ovog Ugovora o pristupanju lojalti programu.
31. Bilo kakva izmena ili brisanje uslova i pravila korišćenja stupa na snagu trenutkom objave na veb-sajtu: www.lilly.rs, isticanjem u pisanom obliku u svim maloprodajnim objektima Lilly Drogerie ili preko Lilly Drogerie android aplikacije. O navedenim promenama korisnici Lilly Drogerie Loyalty kartice će biti pravovremeno, na odgovarajući način obavešteni (slanjem SMS poruke ili imejla).
32. Ovi uslovi korišćenja zadnji put su ažurirani 5.8.2016. godine.

 

PRIHVATANJE OPŠTIH USLOVA KORIŠĆENJA OVOG UGOVORA  

 • Korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice pristaje na Opšte uslove korišćenja Lilly Drogerie Loyalty kartice svojevoljno, bez prinude, pretnje, zablude i bilo koje mane volje, što potvrđuje svojeručnim potpisom/potvrdom na papirnoj pristupnici/elektronskoj pristupnici.
 • Ovi Opšti uslovi korišćenja Lilly Drogerie Loyalty kartice stupaju na snagu 25.10.2019. godine i važiće do donošenja novih.

Datum : 25.10.2019.

POLITIKA PRIVATNOSTI

Opšte informacije
Politiku privatnosti izdaje Apotekarska Ustanova Lilly Drogerie Beograd, Pilota Mihajla Petrovića br. 6, Beograd – Rakovica, matični broj: 17670816, PIB: 104552057 (u daljem tekstu Lilly Drogerie/rukovalac). Za više informacija o Lilly Drogerie pogledajte naš veb-sajt: https://www.lilly.rs/
Politika privatnosti sastavni je deo Ugovora o pristupanju lojalti programu.

1. Obrada ličnih podataka
Zaštiti privatnosti korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice pristupamo vrlo ozbiljno. Zato nam je veoma važno da vas informišemo o načinu obrade, svrsi i zaštiti vaših ličnih podataka, kao i da vam pružimo sve ostale značajne informacije koje se odnose na prikupljanje i korištenje vaših ličnih podataka, kao korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice.
Obavezujemo se da ćemo sve vaše podatke obrađivati i štititi u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti („Sl. glasnik RS”, br. 87/2018 u daljem tekstu: Zakon o zaštiti podataka o ličnosti), kao i svim pozitivnim propisima važećim u Republici Srbiji, po najvišim standardima koje Lilly Drogerie primenjuje u svom poslovanju.

Koristimo samo one podatke o ličnosti koji su nam neophodni za izvršenje ugovora o pristupanju lojalti programu, odnosno postizanju svrhe lojalti programa – nagrađivanje vernih kupaca kroz „bonitetne šeme” – na način koji propisuje ugovor o pristupanju lojalti programu. Pored toga, samo članovi lojalti programa mogu ostvarivati popuste, odnosno učestvovati u određenim akcijama, o čemu će pravovremeno biti obaveštavani putem SMS poruka. Informacije o najavama popusta i artiklima članovi lojalti programa će dobijati putem newsletter-a. Prihvatanjem opštih uslova, odnosno prihvatanjem Ugovora o pristupanju lojalti programu, članovi lojalti programa prihvataju primanje obaveštenja o proizvodima Lilly Drogerie, popustima i akcijama, što je i smisao lojalti programa i uslov za ostvarivanje raznih pogodnosti.
Korisnici lojalti programa će biti obaveštavani samo o proizvodima iz asortimana Lilly Drogerie i moći će da ostvaruju popuste samo na te proizvode, budući da su podaci o ličnosti dati isključivo u tu svrhu.
Davanje podataka u svrhu primanja obaveštenja o proizvodima, popustima i akcijama neophodan je element ostvarivanja svrhe ugovora lojalti programa, jer nećete biti u prilici da ostvarite sve pogodnosti, ako o istima niste blagovremeno obavešteni.
Članstvo u lojalti programu nije obavezno. Ako ne želite da primate obaveštenja o proizvodima, da ostvarujete popuste, da učestvujete u akcijama i pogodnostima iz „bonitetnih šema” – ne morate biti član lojalti programa, a kupovinu svih proizvoda Lilly Drogerie možete ostvarivati i bez navedenog članstva u našem lojalti programu.
Takođe, i postojeći članovi mogu u svako doba otkazati članstvo u lojalti programu, u skladu sa tačkom 30. Promena uslova korišćenja, kako je propisano Ugovorom o pristupanju lojalti programu.

2. Pravni osnov za obradu ličnih podataka
Obrada podataka korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice vrši se u skladu sa članom 12. st. 1. tačka 2) Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, odnosno na osnovu Ugovora o pristupanju lojalti programu.

3. Svrha obrade ličnih podataka.
Svrha obrade ličnih podataka korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice je pristupanje lojalti programu i ostvarenje pogodnosti koje predviđa lojalti program, a koje su navedene u tački 4. Ugovora o pristupanju lojalti programu.

4. Vrste ličnih podataka koje prikupljamo i obrađujemo
Za pristupanje lojalti programu u obavezi ste da nam dostavite lične podatke navedene u pristupnici: ime i prezime, datum rođenja, ulica i broj, poštanski broj, mesto stanovanja, mobilni telefon i imejl. Ovi podaci označeni su zvezdicom i obavezni su, jer su nam neophodni u svrhu vaše identifikacije i pristupanja lojalti programu. Bez ovih obaveznih podataka ne možete pristupiti lojalti programu i ostvarivati pogodnosti „bonitetne šeme”.
Ako ste učesnici Mamma&Baby club-a, prikupljamo i lične podatke vašeg deteta koji su navedeni u dokumentu koji ste nam u tu svrhu obavezni dostaviti  na uvid– ime i prezime deteta, pol i datum rođenja.

5. Razdoblje čuvanja ličnih podataka
Vaše lične podatke čuvaćemo dok traje članstvo u lojalti klubu. U slučaju prestanka članstva, vaše podatke čuvaćemo najduže 5 (pet) godina, nakon čega ćemo ih brisati. Važno je da znate da podatke ne čuvamo duže nego što je potrebno za ostvarenje svrhe za koju su podaci dati, a određen rok čuvanja podataka nakon otkaza/prestanka članstva predviđen je u svrhe dokazivanja u eventualnom sudskom postupku kad/ako bude pokrenut.

6. Ažuriranje ličnih podataka u svrhu osiguravanja tačnosti i ažurnosti
U svrhu osiguravanja tačnosti i ažurnosti vaših ličnih podataka, u obavezi ste da svoje lične podatke ažurirate, odnosno dopunite i/ili izmenite, u slučaju bilo kakvih promena.

To možete učiniti slanjem zahteva na imejl loyalty@lilly.rs ili pozivom na broj telefona: 011 311 54 54.

7. Razmena ličnih podataka
Lilly Drogerie može razmenjivati lične podatke samo sa obrađivačima podataka koji u ime Lilly Drogerie kao rukovaoca obrađuju podatke o ličnosti na osnovu pismenog ugovora i pismenih uputstava. U skladu sa ugovornim odnosom sa rukovaocem, obrađivači su dužni da preduzmu sve potrebne mere zaštite ličnih podataka.
U svim takvim slučajevima Lilly Drogerie će zadržati kontrolu nad ličnim podacima i odgovornost za korišćenje ličnih podataka, a sve ostale primaoce obavezati odgovarajućim ugovorima na postupanje sa ličnim podacima, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti.

8. Administrativne imejl poruke
Za potrebe registracije i online pristupa lojalti programu, Lilly Drogerie šalje administrativne imejl poruke koje se odnose na korisničku aktivnost na veb-sajtu, uključujući i poruke u vezi sa određenim korisničkim računima, zahteve ili pitanja koji su nužni za funkcionisanje stranice, te se primanje navedenih poruka ne može isključiti.

9. Obrada ličnih podataka u cilju ostvarenja pogodnosti
U cilju ostvarenja pogodnosti, što je i svrha pristupanja lojalti programu prihvatanjem opštih uslova Ugovora o pristupu lojalti programu, Lilly Drogerie obrađuje samo one lične podatke koji se nalaze u okviru papirne pristupnice, odnosno do kojih je Lilly Drogerie došla putem elektronske pristupnice, preko veb i/ili android aplikacije, a u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije. Lični podaci koriste se za obaveštavanje korisnika o popustima i pogodnostima, kao i za analize prodajnih aktivnosti, i to preko kontakata koja su fizička lica dostavila Lilly Drogerie putem pristupnice.
Lilly Drogerie ne vrši profilisanje korisnika Lilly Drogerie Loyalty kartice u smislu definicije iz člana 4. st. 1. tačke 5. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti, ali u cilju poboljšanja korisničkog iskustva može slati marketinške poruke grupama korisnika segmentirano.

10. Informacije o vašim pravima
U skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti pripadaju vam sledeća prava:

 • Pravo na informisanje o vašim ličnim podacima koje ste nam poverili
 • Pravo na pristup podacima
 • Pravo na traženje ispravke, brisanje ili ograničavanje obrade vaših ličnih podataka
 • Pravo na prigovor na obradu podataka
 • Pravo na prenosivost vaših ličnih podataka (ako je primenljivo)
 • Pravo na podnošenje pritužbe povereniku za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti

Ako želite da iskoristite vaša prava, obratite se zahtevom na imejl loyalty@lilly.rs ili pozivom na broj telefona : 011 311 54 54.

11. Kontakt
Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi sa obradom vaših ličnih podataka ili ako želite da Lilly Drogerie ispravi ili izbriše vaše lične podatke, ili da ugasi vaš korisnički nalog, obratite nam se zahtevom na imejl loyalty@lilly.rs ili pozivom na broj telefona kontakt: 011 311 54 54.

12. Izmene Politike privatnosti
Sve izmene Politike privatnosti biće objavljene na sajtu kao i u maloprodajnim objektima kako biste u potpunosti bili obavešteni o zaštiti privatnosti koju nudimo.