UPUTSTVO I NAJČEŠĆE POSTAVLJANA PITANJA

Zašto je dobro imati Lilly Drogerie Loyalty karticu?

Lilly Drogerie Loyalty kartica Vam omogućava da prilikom svake kupovine u Lilly Drogerie maloprodajnim objektima i/ili na Lilly Drogerie online prodavnici www.lilly.rs ostvarujete popuste i prikupljate bonitetne cvetiće kupovinom najrazličitijih omiljenih brendova koji su potrebni Vama i Vašoj porodici, da budete nagrađeni od strane Lilly Drogerie, da uživate u dosadašnjim pogodnostima Mamma&Baby club-a.

Cvetići koje dobijate prilikom svake kupovine pripisuju se Vašoj kartici i možete ih koristiti u narednim kupovinama u svim maloprodajnim objektima Lilly Drogerie.

Jedna kartica menja sve!

 • Personalna kartica, jedan vlasnik (kupac/potrošač) - kartica poverenja i lojalnosti
 • Elektronska kartica putem Lilly Drogerie android aplikacije (smart aplikacija na telefonu za logovanje u sistem umesto nošenja same kartice)
 • SMS i email obaveštenja
 • Svaka kupovina donosi Vam određene cvetiće na Vašoj kartici
 • Pogodnosti Mamma&Baby club-a
 • Sistem je osiguran, zahvaljujuci najsavremenijoj tehnologiji
 • Kome da se obratim za sva dodatna pitanja u vezi sa Lilly Drogerie Loyalty karticom?

Kako mogu da dobijem Lilly Drogerie Loyalty karticu?

Lilly Drogerie Loyalty karticu možete dobiti popunjavanjem papirne pristupnice u bilo kom maloprodajnom objektu Lilly Drogerie, popunjavanjem elektronske pristupnice na web sajtu www.lilly.rs, ili putem android aplikacije sa Vašeg mobilnog telefona. Obavezni podaci su posebno označeni (*).
U roku od 30 dana (u slucaju elektronske pristupnice 21 dan) od dana popunjavanja pristupnice, isporučuje se Lilly Drogerie Loyalty kartica u maloprodajni objekat Lilly Drogerie koji navedete u samoj pristupnici.
Prethodni dan ćete dobiti email sa obaveštenjem da je Vaša Lilly Drogerie Loyalty kartica spremna za preuzimanje i korišćenje.

Šta mi donosi Lilly Drogerie Loyalty kartica?

Lilly Drogerie Loyalty kartica omogućava Vam da svakom kupovinom u Lilly Drogerie maloprodajnim objektima ili na Lilly Drogerie online prodavnici www.lilly.rs na karticu dobijete određeni broj cvetića. Cvetići predstavljaju novac i vrednost jednog cvetića je 1 RSD. Potrebno je da karticu provučete pri svakoj kupovini i u zavisnosti od bonitetnih pravila koji se objavljuju u Lilly Drogerie maloprodajnim objektima i na web sajtu Lilly Drogerie www.lilly.rs, pripašće Vam određeni broj cvetića.

Cvetiće možete dobiti na više načina:

 • Za Vas koji imate Lilly Drogerie Loyalty karticu, svakog meseca u ponudi imamo preko 200 proizvoda čijom kupovinom možete dobiti značajan broj cvetića. Potražite proizvode i broj cvetića koji proizvod nosi u našim maloprodajnim objektima, na online prodavnici i na našem web sajtu www.lilly.rs ili u štampanim katalozima
 • Za svaku Vašu pojedinačnu kupovinu u vrednosti preko 800,00 RSD dobijate 0,5% od iznosa računa u cvetićima
 • Ukoliko je zbir svih Vaših kupovina tokom jednog meseca preko 10.000,00 RSD dobijate 2% od iznosa zbira svih računa u cvetićima

Kod obračuna cvetića primenjuje se pravilo zaokruživanja na manju vrednost. Cvetići se ne mogu zameniti za novac. Kupovinom i korišćenjem Lilly Drogerie Loyalty kartice Vaši cvetići biće Vam dodeljeni u naredna 24 sata.

Šta dok ne stigne personalizovana Lilly Drogerie Loyalty kartica?

Dok Vam se ne isporuči personalizovana Lilly Drogerie Loyalty kartica možete koristiti privremenu karticu sa papirne pristupnice. U slučaju registracije preko web sajta www.lilly.rs, privremenu karticu, odnosno bar kod dobijate na email, a u samoj Lilly Drogerie android aplikaciji se već nalazi. Privremena kartica može se koristiti za skupljanje cvetica, dok je za trošenje neophodna personalizovana Lilly Drogerie Loyalty kartica.

Kako mogu da trošim cvetiće?

Vaše sakupljene cvetiće možete iskoristiti u bilo kom maloprodajnom objektu Lilly Drogerie tako što ćete deo ili kompletan račun svoje trenutne kupovine platiti cvetićima. Trošenje cvetića je moguće kada na Vašoj kartici imate 300 i više cvetića.

Kako mogu da proverim stanje cvetića?

Stanje cvetića na Lilly Drogerie Loyalty kartici moguće je proveriti u svakom maloprodajnom objektu Lilly Drogerie, putem Lilly Drogerie android aplikacije ili proverom na sajtu Lilly Drogerie www.lilly.rs. Ujedno, prilikom svake transakcije trošenja cvetića POS terminal će prikazati trenutno stanje cvetića na Lilly Drogerie Loyalty kartici.

Rok važenja cvetića je?

Svaki sakupljeni cvetić ima svoj rok važenja od 6 meseci. U slučaju da u roku od 6 meseci korisnik Lilly Drogerie Loyalty kartice nije iskoristio svoje cvetiće, oni će biti obrisani sa Lilly Drogerie Loyalty kartice, ali samo oni koji su stariji od 6 meseci.

Kako mogu da koristim Lilly Drogerie Loyalty karticu na online prodavnici?

Da bi je koristili na online prodavnici potrebno je prvo da kreirate svoj nalog. Lilly Drogerie Loyalty kartica na online prodavnici mora prvo da se registruje tako što unesete svoj PAN broj (na prednjoj strani 16 cifara), nakon čega se aktivira procedura provere podataka. Nakon uspešne verifikacije svaka kupovina na online prodavnici će omoguciti skupljanje cvetića. Na online prodavnici možete samo da sakupljate cvetiće a trošenje je moguće u bilo kom maloprodajnom objektu.

Koliko košta Lilly Drogerie Loyalty kartica?

Inicijalno izdavanje Lilly Drogerie Loyalty kartice je besplatno i kartica se izdaje sa rokom važenja od 3 godine, nakon čega dobijate novu karticu. U slučaju da korisnik izgubi svoju Lilly Drogerie Loyalty karticu, troškovi reizdavanja nove kartice iznose 90 cvetica.

Ako imam Mamma&Baby karticu šta da radim sa njom?

Ukoliko želite, možete da zamenite svoju Mamma&Baby karticu novom Lilly Drogerie Loyalty karticom, jer nova Lilly Drogerie Loyalty kartica pored svojih benefita u sebi sadrži i sve benefite Mamma&Baby programa. Zamena Mamma&Baby kartice vrši se popunjavanjem papirne pristupnice u objektu, elektonske pristupnice na našem sajtu www.lilly.rs ili preko android aplikacije.

Mamma&Baby klub

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da su Vaše Lilly Drogerie pripremile sve za zdravo i srećno odrastanje Vaših mališana. Naš program Mamma&Baby club osmišljen je u cilju olakšavanja nabavke svih neophodnih sitnica za negu Vaše bebe.

Kako mogu da postanem član Mamma&Baby club–a?

Pravo prijave imaju sve bebe rođene na teritoriji Republike Srbije, uzrasta do godinu dana. Član Mamma&Baby club-a postajete u 3 koraka :

 1. Original izvod iz matične knjige rođenih Vaše bebe i svoj lični dokument donesite na uvid u izabranu Lilly Drogeriju
 2. Recite prodavcu da želite da postanete clan Mamma&Baby club-a
 3. Popunite pristupnicu

U roku od 30 dana karticu možete podići u objektu koji ste naveli u pristupnici. Kartica važi do bebinog trećeg rođendana.

Šta dobijam učlanjenjem u Mamma&Baby club?

Učlanjivanjem u Mamma&Baby club dobijate mogućnost da koristite brojne pogodnosti koje smo spremili za Vas:

Budući članovi Mamma&baby club-a mogu koristiti pogodnosti kluba samo uz Lilly Drogerie Loyalty karticu.

 • Poklon Mamma&Baby pelene za svaku novorođenu bebu do 6 meseci starosti
 • Različite mesečne ponude sa specijalnim popustima za članove kluba na proizvodima najpoznatijih brendova za negu Vaše bebe
 • Vašoj bebi čestitaćemo prvi, drugi i treći rođendan Vulkan i Mamma&Baby poklon knjižicom.

Status aktivnog člana Mamma&Baby club-a stičete ukoliko najmanje jednom u tri meseca pre rođendana provučete Vašu Loyalty karticu, za kupovinu bilo kog proizvoda. Benefite Mamma&Baby club-a možete koristiti do bebinog trećeg rođendana.

Imam Lilly Drogerie Loyalty karticu i ispunjavam uslove za Mamma&Baby club. Kako da se učlanim?

Ukoliko već posedujete Lilly Drogerie Loyalty karticu i ispunjavate uslove za učlanjenje u Mamma&Baby club, dovoljno je da u bilo koji maloprodajni objekat Lilly Drogerie donesete na uvid original izvod iz matične knjige rođenih Vaše bebe i popunite podatke na pristupnici. Ubuduće će Vaša Loyalty kartica sadržati i benefite koje imate kao član Mamma&Baby club-a. Sva pitanja u vezi sa Mamma&Baby club-om možete uputiti na email mamma&baby@lilly.rs

Zbog čega se prilikom prijave traži JMBG?

Poštovani,

JMBG je podatak koji nam je isključivo potreban kako bismo sprečili zloupotrebu Vaše kartice od strane nekog drugog lica i kako bismo imali sigurnu evidenciju o pravima koje ostvarujete ukoliko koristite Lilly Loyalty kartice.

Naš loyalty program, odnosno podaci koji su prilikom registracije unose u pristupnicu, registrovni su u Centralnom registru koji vodi Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i ličnosti.

Zbirka podataka o ličnosti, pod nazivom “Evidencija Korisnika programa "Lilly Loyalty kartice" dostupna na sajtu Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti http://registar.poverenik.rs/data/pregled/7a1b99a1-2b25-4a40-9fd6-5c226fd058ed/1.

Pristup na sajtu i uvid u evidenciju je javan i dostupan.

Pristup našem Loyality programu se zasniva na dobrovoljnosti, i posebno Vas uvervamo da se svi podaci čuvaju u skladu sa propisima, na siguran i bezbedan način.

Kome da se obratim za sva dodatna pitanja u vezi sa Lilly Drogerie Loyalty karticom?

U slučaju gubitka, krađe, odnosno bilo kog drugog pitanja u vezi sa Lilly Drogerie Loyalty karticom, možete pozvati Lilly Drogerie Call centar na broj: +381 (0) 11 311 54 54 (08:00 – 22:00)

Lilly Drogerie Loyalty kartica