LLUMS

Unutrašnju lepotu nikada nije bilo lakše ispoljiti jer sada je tu LLUMS, novi brend dekorativne kozmetike koji će oduševiti sve one dame koje vole da se šminkaju.
LLUMS je kreiran tako da isprati različite stilove šminkanja kako za posebne prilike, tako i za svakodnevne rituale ulepšavanja, istovremeno pružajući visoki kvalitet proizvoda koji kombinuju i moderne i klasične nijanse. Sve što Vam je oduvek bilo potrebno da imate uz sebe u svom neseseru ili kozmetičkoj torbici sada možete pronaći u ponudi atraktivnog, novog brenda. Veliki izbor rumenila, karmina, sjajeva i olovaka za usne, senki, olovaka za oči kao i hajlajtera pruža bezbroj mogućnosti za postizanje blistavog izgleda koji privlači pažnju u svakoj situaciji.

LLUMS - Novi brend dekorativne kozmetike

Uredno nalakirani nokti svakako su detalj koji upotpunjuje izgled jedne dame. Bilo da ona voli glamurozan, sofisticiran, sveden ili originalan stil, kvalitetan lak za nokte odličan je saveznik u dostizanju željenog izgleda. LLUMS Gel Effect lakovi za nokte kreirani su tako da isprate svaki modni trend, jer kolekcija boja novih lakova na našem tržištu obuhvata i blistave i smele boje kao i nežne i tamnije nijanse. Pored toga što pružaju savršeno nalakirane nokte profesionalnog salonskog izgleda, nova kremasta formulacija sa gel efektom omogućava ravnomerno i lako nanošenje bez tragova i neravnina. LLUMS Gel Effect lakovi za nokte izrazito su postojani, a zahvaljujući tome što omogućavaju blistav i sjajan izgled noktiju pripadnicama nežnijeg pola pružiće osećaj dodatnog samopouzdanja.

Budite u centru pažnje ove jeseni i obradujte sebe LLUMS proizvodima vrhunskog kvaliteta koje možete pronaći u svim LILLY Drogeriama. Vreme je da istaknete svoju lepotu na najlepši mogući način.