Solevita

Svedoci smo rastuće popularnosti suplemenata kod nas, kao i svetu. Brojni su razlozi popularnosti dijetetskih suplemenata, za koje stručnjaci kažu da nisu lekovi, nego hrana. Ljudi postaju sve više svesni značaja pravilne ishrane u promociji zdravlja, ali su takođe svesni da iz mnogo razloga (način i tempo života uz stalan stres, preskakanje obroka, posebni režimi ishrane, redukcione dijete, vegetarijanstvo...) nisu u stanju da ishranom obezbede sve što im je potrebno. Brend Solevita koji uspešno razvijamo nudi dijetetske suplemente, dodatke ishrani koji su potrebni osobama koje, usled načina života ili posebnog dijetetskog režima, ne mogu da unesu potrebne, izbalansirane količine neophodnih nutrijenata.

Lilly - Solevita

Tu su, pre svega, omiljene Solevita rolnice dekstroze različitih aroma, pogodne za osveženje i brzu obnovu energije. Popularne i jednostavne za upotrebu su Solevita tablete za žvakanje – kalcijum plus vitamin C, zatim sa gvožđem, magnezijumom, selenom, vitaminima C i E... Treba naglasiti da se u kolekciji Solevita nalazi i gvožđe u obliku sirupa i šumećih tableta. Solevita sadrži, takođe, i široku lepezu šumećih tableta vitamina, multivitamina i minerala, kao i kombinaciju multivitamina i minerala.

Prilikom upotrebe suplemenata mora se voditi računa o njihovoj eventualnoj interakciji sa lekovima i prilikom te simultane primene treba se posavetovati sa lekarom.