VZK

U momentu otvaranja prve apoteke 2006. godine, shvatili smo kojim putem krećemo. To je ona staza koja nije baš toliko laka, ali je najlepši mogući pravac – stvaranje sopstvene kreme na koju smo ponosni. Iz te ideje nastaje tradicija jednog brenda, ono po čemu nas pamte.

Samo ime „Veoma zdrava krema” osmislili smo jer smo težili jednostavnosti, bez suvišnih detalja. U potrazi za suštinom a ne formom, nastale su dnevna i noćna krema. Prvo pakovanje koje smo koristili trebalo je da pošalje upravo takvu poruku. Oplemenjena jednostavnost u svom punom sjaju. Naše mame i bake zvale su je apotekarska krema – krema o kojoj se nije polemisalo, već joj se verovalo.

Stare vrednosti u novom ruhu, kvalitet pre svega, a sve udruženo sa znanjem i ekspertizom.

Vremenom, naša mala ideja dobila je potvrdu kroz prodaju i interesovanje kupaca za naše proizvode kada smo počeli da osvajamo i tržište van naše zemlje. Korisnici su bili veoma zadovoljni kremom, ali nisu mogli da izgovore ime brenda. Logično, javila se potreba da svoje ime pojednostavimo u nešto lakše. Skratili smo naziv u VZK – formulu koja objedinjuje proveren i jedinstven kvalitet koji garantuje originalnost izvornog proizvoda.

VZK proizvodi su dostupni u apotekama Tea Medica u svim gradovima u Crnoj Gori.

I zato:
KAŽI VZK – DA TE CEO SVET RAZUME!

Lilly - VZK