YOUth@Lilly plaćena praksa

Ako ste ambiciozni, željni novih izazova i spremni da zasijate u svetu biznisa, onda je YOUth@Lilly Drogerie pravi izbor za vas! Ovaj program plaćene prakse pruža diplomcima i studentima završnih godina svih fakulteta šansu da steknu neprocenjivo znanje i veštine u raznim oblastima našeg poslovanja.

YOUth@Lilly Drogerie nije samo još jedan program prakse – za 6 meseci imate priliku da upoznate celokupno poslovanje firme.

Mi želimo da vas podržimo u ostvarivanju vaših poslovnih ciljeva i da zajedno kreiramo vaš karijerni plan. Naš plan je da vam obezbedimo dugoročni poslovni razvoj i da vas pripremimo za potencijalnu internacionalnu karijeru.

Uz nas ćete saznati kako posluju naši maloprodajni objekti, upoznati regionalne menadžere koji će sa vama obilaziti radnje i podeliti sa vama neophodno znanje. Nakon toga, praksu završavate u sedištu Lilly Drogerie i uz mentorstvo naših kolega na rukovodećim pozicijama, razvijate svoje veštine i dobijate odgovore na sva vaša pitanja.

Završni projektni zadatak vam pruža šansu da pokažete svoju kreativnost i angažovanost, a dosadašnjih 99% učesnika programa je svojim radom i trudom uspelo da se istakne i postane deo našeg tima.

Predstavite sebe u svetu biznisa i postanite deo uspešnog tima Lilly Drogerie.

Prijavite se za YOUth@Lilly i zajedno sa nama ostvarite svoje snove i ciljeve!

Prijavite se ovde.