Dragi roditelji,

dolazak bebe u porodicu doneo je u vaš život mnogo radosti i dao mu sasvim novi smisao. Malo je dana u životu koji se po količini i snazi ljubavi mogu uporediti sa ovima kroz koje sada prolazite.

Mamma&Baby klub

Veliko nam je zadovoljstvo da Vas obavestimo da su Vaše Lilly Drogerie pripremile sve za zdravo i srećno odrastanje Vaših mališana. Naš program Mamma&Baby club osmišljen je u cilju olakšavanja nabavke svih neophodnih sitnica za negu Vaše bebe.

Kako mogu da postanem član Mamma&Baby club–a?

Pravo prijave imaju sve bebe rođene na teritoriji Republike Srbije, uzrasta do godinu dana. Član Mamma&Baby club-a postajete u 3 koraka :

  1. Original izvod iz matične knjige rođenih Vaše bebe i svoj lični dokument donesite na uvid u izabranu Lilly Drogeriju
  2. Recite prodavcu da želite da postanete clan Mamma&Baby club-a
  3. Popunite pristupnicu

U roku od 30 dana karticu možete podići u objektu koji ste naveli u pristupnici. Kartica važi do bebinog trećeg rođendana.

Šta dobijam učlanjenjem u Mamma&Baby club?

Učlanjivanjem u Mamma&Baby club dobijate mogućnost da koristite brojne pogodnosti koje smo spremili za Vas:

  • Poklon Mamma&Baby pelene za svaku novorođenu bebu do 6 meseci starosti
  • Različite mesečne ponude sa specijalnim popustima za članove kluba na proizvodima najpoznatijih brendova za negu Vaše bebe
  • Vašoj bebi čestitaćemo prvi, drugi i treći rođendan Vulkan i Mamma&Baby poklon knjižicom.

Status aktivnog člana Mamma&Baby club-a stičete ukoliko najmanje jednom u tri meseca pre rođendana provučete Vašu Loyalty karticu, za kupovinu bilo kog proizvoda. Benefite Mamma&Baby club-a možete koristiti do bebinog trećeg rođendana.

Imam Lilly Drogerie Loyalty karticu i ispunjavam uslove za Mamma&Baby club. Kako da se učlanim?

Ukoliko već posedujete Lilly Drogerie Loyalty karticu i ispunjavate uslove za učlanjenje u Mamma&Baby club, dovoljno je da u bilo koji maloprodajni objekat Lilly Drogerie donesete na uvid original izvod iz matične knjige rođenih Vaše bebe i popunite podatke na pristupnici. Ubuduće će Vaša Loyalty kartica sadržati i benefite koje imate kao član Mamma&Baby club-a. Sva pitanja u vezi sa Mamma&Baby club-om možete uputiti na email mamma&baby@lilly.rs

Budući članovi Mamma&baby club-a mogu koristiti pogodnosti kluba samo uz Lilly Drogerie Loyalty karticu.

Ostale uslove korišćenja možete pročitati ovde Opšti uslovi Lilly Drogerie Loyalty programa.